• KUK

Kokosová mouka BIO 300 g

  • Čím zvýšit výživovou hodnotu zdravých dezertů? Kokosová mouka vám s tím rozhodně pomůže. Je přirozeně bezlepková, má nižší glykemický index než mouka z obilí a tělu přináší mnoho skvělých živin. Potěší příznivce nízkosacharidových či keto jídelníčků i diabetiky.

    Mouka od WILD & COCO je navíc v raw kvalitě a díky jejímu BIO původu najdete v balení skutečně prémiový produkt. 

  • obj.kód.: 142011
    Dostupnost: Skladem
  Počet
79 Kč

Kokosová mouka BIO 300 g

Mouka coby superfood?

Je to tak, naše kokosová mouka v bio a raw kvalitě by se dala směle zařadit mezi superfoods díky rozmanitému seznamu výhod a přínosů pro lidské tělo. Je přirozeně bezlepková, pomáhá s regulací krevního cukru a díky bohatému množství vlákniny a esenciálncíh aminokyselin podporuje metabolismus, trávení i účinnější přeměnu živin na energii. A skrze zmíněnou vlákninu dělá velkou radost i vaší unikátní střevní mikroflóře.

Pro WILD & COCO je kokosová mouka vyráběná z ořechů z ekologického zemědělství a vysušením a odtučněním. Díky tomu v ní zůstanou všechny živiny a může tak nést označení raw.

 

Jak kokosovou mouku využít v kuchyni?

Díky své raw kvalitně je ideální na nepečené dezerty, domácí müsli tyčinky, ovocné marokánky a další radosti. U přípravy klasických moučníků ji doporučujeme smíchat s vaší oblíbenou, klasickou moukou, aby výsledek držel tvar. V kombinaci s moukou se ji nebojte zapojit třeba do palačinek, lívanců a sušenek.

Hodí se také jako do smoothies a slaných omáček a když ji smícháte s teplou vodou, získáte chutnou kaši plnou bílkovin a vlákniny.

Složení kokosové mouky

mletá kokosová dužina* odtučeněná, *) produkt ekologického zemědělství

ODEBÍREJTE NOVINKY

Získejte aktuální informace o speciálních slevách a dalších novinkách